Θερμοπροσόψεις

Η εξωτερική μόνωση ( θερμομόνωση ) του κτιρίου επιτυγχάνεται σε μέγιστο βαθμό όταν θωρακίζουμε το εξωτερικό του κέλυφος . Η θερμοπρόσοψη είναι μια εφαρμογή η όποια χρησιμοποιείται στην Ευρώπη τα τελευταία 40 χρόνια . 

Στην Ελλάδα πρώτο το Ενεργειακό Σπίτι από το 2000 ασχολήθηκε ενεργά με την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων , με την κατασκευή συστημάτων εξωτερικής θερμοπρόσοψης σε υφιστάμενα κτίρια .

Τώρα πλέον εκτός από τις υπάρχουσες κατοικίες , η εξωτερική θερμομόνωση θεωρείται η πλέον κατάλληλη λύση και σε όλα τα υπό ανέγερση οικοδομικά έργα .

Πιστοποιημένα συνεργεία εκπαιδευμένα μέσα από σεμινάρια των μεγαλύτερων εταιρείων κατασκευής υλικών και συστημάτων θερμοπρόσοψης , μεμεγάλη πείρα , εγγυούνται την άριστη εφαρμογή στη δικιά σας κατοικία ή επαγγελματικό χώρο .

Το ''Ενεργειακό Σπίτι'' εγγυάται πλήρως και ανεπιφύλακτα το ''καλώς έχειν'' και την άψογη εργασία και ευθύνεται για 20 χρόνια έναντι των πελατών για την περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια ζημιά ή ανωμαλία που οφείλεται σε κακοτεχνία.

Υλικά των εταιρειών όπως Isomat , Baumit , Knauf , Fibran κ.α ,  εξηλασμένη απλή ή γραφιτούχα πολυστερίνη ( μπλε ή μαύρο φελιζόλ ) της εταιρείας Τίκτας ή  Dow ή Fibranδιογκομένη απλή ή γραφιτούχα πολυστερίνη ( λευκό ή μαύρο φελιζόλ )  που υπόσχονται την κατάληλη εφαρμογή και στο δικό σας κτίριο . 

Πάντα φυσικά με πιστοποιημένα προιόντα άριστης ποιότητας , που εντάσονται με μεγάλη ευκολία και στο επιδοτούμενο πρόγραμμα  ''Εξοικονόμηση κατ οίκον''